Biztonságos szféra könnyedén

Safety Gate™

Biztonságos szféra könnyedén

Safety Gate™

FONTOS A BIZTONSÁG

Végre nem kell száz felé figyelnem, nyugodtan hagyhatom a kutyusom és a kisbabám, biztonsági zónában tudom őket tartani, nagyon megkönnyíti a napjaim – Mónika

MIÉRT KÜLÖNLEGES A SAFETY GATE™?

Tedd kényelmesebbé és biztonságosabbá mindennapjaid Safety Gate™ segítségével. Praktikusan és könnyedén kialakíthatsz privát szférákat és nem kell többé aggódnod, hogy kiszökik a kutyus, elcsavarog a baba. Megszűnik a "hátamon is szemem legyen" érzés 🙂

PRAKTIKUS KÜL -ÉS BELTÉRRE

EGYSZERŰ INSTALLÁLÁS

Méret infó

90x150cm

Illeszd össze az elemeket

Fedél forgatásával le és feloldás

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉYNEK

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Szeretem ezeket a visszahúzható kapukat. Masszívak, és  van  két 5, 5 évesem, egyik gyerek, másik kutya 😀  Szeretem, hogy le tudok vele szeparálni gyorsan biztonságos helyet és nyugodt vagyok, hogy ott is maradnak.  Nagyon ajánlom gyerekeknek és háziállatoknak A férjemnek könnyű volt telepíteni.

- Bella
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Klassz kis szerkezet, nekünk kettő is van. Egyik a bejárati ajtón, hogy ne fusson ki a kutya az ajtónyitáskor mert mindi mehetnéke van, a másik a lépcsőn. Ezzel egyszerűen le tudjuk szeparálni, így biztosan nem megy a gyerek amerre nem akarjuk. 

- Vili
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

A gyerek ha játszik akkor minden felé teszi. Home Office-ban ez kicsit nehéz most főleg a kutyussal együtt mindkettőre figyelni. A Safety Gate-el, könnyen le szeparálom őket és tudom ki merre van, nyugodtan végezhetem a munkám. Szinte észrevehetetlen, ha nem használom csak ki akasztom és visszatekeredik. 

- Anna
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

Örülök, hogy rátaláltam erre a termékre, nagyon praktikus. Könnyen át is szerelhető. Nyáron jó lesz a terasz ajtóra is, és nyitva hagyhatom már az ajtót a friss levegő miatt és azon sem kell aggódnom, hogy ki-be futkos a kutyus.

- Judit

Ma Akár -20% Kedvezmény

A megemelkedett kereslet miatt készlethiány alakult ki. Rendelj elő most limitált ideig kedvezményesen!

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

1 DB SAFETY GATE™

22 990 Ft

16 990 Ft

2 DB safety gate™ -10%

41 382Ft

30 582 Ft

3 DB safety gate™ -15%

58 625 Ft

43 325Ft

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az alábbi színekben kaphatóak:

  • Fekete
  • Fehér

A termékre vonatkozó jótállás feltételei:

30 napos garanciát vállalunk. Amennyiben gyári hibás a termék maradéktalanul cseréljük vagy vissza térítjük az árát. Ez esetben a vevő vissza küldi a terméket melynek költsége a vevőt terheli. A termék bevizsgálásra kerül, hogy gyári hibás-e. Amennyiben nem gyári hibás, hanem  használatból eredően hibásodott meg,  nem minősülnek garanciális cserének. Minden esetben a termék visszaküldését követően bevizsgáljuk a terméket, a hiba okát és ennek megfelelően járunk el a garanciális kérdésekben. A visszaküldés díja a vevőt terheli. Garanciális csere esetén az eladót terheli a vissza küldés. Nem garanciális hiba esetén a vevőtől az eladóig való postai költség a vevőt terheli.

A rendelésedet utánvéttel, készpénzben vagy bankkártyával történő fizetéssel fogod tudni rendezni.

Szállítás egész Magyarország területén 7 napon belül. Készlet hiány esetén a szállítás csúszhat 1-2 héttel

A szállítás díja utánvét esetén 490Ft utánvét kezelési költséggel jár, bankkártyás fizetés esetén 0Ft