CSÖKKENTSD KEDVENCED SZORONGÁSÁT RELAX ÁGGYAL

hero mobilra badgets

FONTOS A KUTYÁM BOLDOGSÁGA

INGYENES SZÁLLÍTÁS RAKTÁRRÓL 2 NAPON BELÜL

KÉSZLET KISÖPRÉS

MIÉRT VAN SZÜKSÉGE KEDVENCEDNEK RELAX ÁGYRA ÉS MIBEN KÜLÖNBÖZIK A TÖBBI ÁGYTÓL?

Felmérések szerint, minden 4. házi kedvenc napi szorongásban él a szétválasztás, tűzijáték, vihar, állatorvos és egyéb tényezők okozta stressztől.

Ezért, ahogyan nekünk embereknek, úgy nekik is szükségük van egy helyre, ahol kipihenhetik a "nehéz nap"-ot, ahová bekuckózhatnak, ahol feltöltődhetnek.

Kiváló eszköz erre a pihe-puha RELAX ÁGY, mert anyagának és kialakításának köszönhetően olyan mintha kedvenced ismét anyukája megnyugtató és biztonságos közelségében lenne.

MIÉRT VÁLASZTOTTÁK MÁR TÖBB EZREN RELAX ÁGYAT?

Anya bundájára tervezve

Az anyaga mint anya bundája ahová szívesen bújik, a felemelt szélek biztonság érzetet biztosít számukra.

Puhaság - Kényelem

Puha, kényelmes kialakítás, igazi Relax élmény, melybe belesüppedve megnyugvásra találnak minden nap.

Boldogság - Megújulás

Ahogy a Relax ágyban tudnak fetrengeni, azt nem bírod ki mosoly nélkül, igazi cukiság faktor, ez Neked is örömet fog okozni.

EZT BIZTOSAN IMÁDNI FOGJA

TERMÉKINFORMÁCIÓK

Méretek

60 cm – 10kg-ig / mini és kis termetű kutyáknak

80 cm – 25 kg-ig / közép termetű kutyáknak

100 cm – 40 kg-ig / közép-nagy termetű kutyáknak

Színek

Anyag és előnyök

Mosógépben 30 fokon tisztítható

Hipoallergén 100% Plüss

Csúszásgátló talp

Prémium minőség, masszív anyagtöltet

Minimalista stílusú, ezért könnyen illeszkedik bármilyen bútorhoz

TÖBB MINT 2000 ELÉGEDETT GAZDI

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

“A legújabb mentett macskám nagyon félős és már reggel 5-kor ébresztett. Miután szerettem volna gondoskodni róla és a félelmét enyhíteni, láttam ezt a Relax ágyat. Mintha bevonzottam volna 🙂 . Azóta  7-ig hagy aludni és mindig oda fekszik vissza. Nagyon boldog vagyok, hogy végre megtalálta a kis helyét, mert eddig sehol máshol nem akart pihenni. Látszik, hogy biztonságban érzi magát, sokkal boldogabb. Ezért rendeltem egy másikat is a tacsinak is 🙂 ,,

Melinda
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

” Boston terrierem egyszerűen imádja ezt az ágyat, eddig csak ritkán aludt az ágyaiban, ebből ki sem akarja jönni szinte. Húzza, vonja,  játszik vele, tehát tartós darab, pedig féltem, hogy nem lesz az. Könnyen lehet tisztítani, és tartja a formáját. Nagyon puha és kényelmes. Mindenkinek ajánlom akinek fontos, hogy a kutyájának igazán jó helye legyen, ahol nyugodtan tud pihenni. Egyébként dísznek sem utolsó, nagyon jól mutat bárhol.,,

Szilárd
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 

” Boldog vagyok, hogy megrendeltem ezeket a kis fánkokat a cicámnak és a kutyusomnak, nagyon meg vagyok elégedve. Kell várni kb 1 napot amíg kirúgja magát teljesen, mert vákuum csomagolásban érkezik. Nem tudtam eldönteni, hogy melyik kié legyen, ezért letettem eléjük, ők kiválasztották kié melyik lesz, azóta béke van, és mindenki a saját helyén alszik 🙂 Olyan cukik ahogyan ebben a kiságyban fetrengenek, ezek a jelenetek mindent megérnek!,,

Csilla

A MENHELYEK TÁMOGATÁSÁÉRT

VÁSÁRLÓI VISSZAJELZÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A RELAX ÁGYAT úgy tervezték, hogy anyagának és kialakításának köszönhetően olyan mintha kedvenced ismét anyukája megnyugtató és biztonságos közelségében lenne.

  • 100% plüss, prémium minőség, magas anyagtöltősség
  • Csúszásgátló talp
  • Hipoallergén
  • Könnyen tisztítható
  • Hordozható, könnyen mozgatható
  • Minimalista stílusú, ezért könnyen illeszkedik bármilyen bútorhoz

60cm I 10kg-ig – cicák, mini és kis termetű kutyáknak
80cm I 25kg-ig – kis és közép termetű kutyáknak
100cm I 40kg-ig – közép és nagy termetű kutyáknak

Tippek méret választáshoz:

A méret a perem külsejére vonatkozik, érdemes ezt a kört/rádiuszt a kutya köré képzelni ahogy aludni szokott, kuporogva vagy nyújtózva. Jellemzően a fejüket a peremre helyezik.

Az alábbi színekben kaphatóak a RELAX ÁGYAK:

  • Bézs
  • Sötét szürke
  • Világos szürke

Kézi kíméletes tisztítás vagy mosógépben kíméletes mosás 30 fokon

A termékre vonatkozó jótállás feltételei:

30 napos garanciát vállalunk a kutya ágyakra. Amennyiben gyári hibás a termék maradéktalanul cseréljük vagy vissza térítjük az árát. Ez esetben a vevő vissza küldi a terméket melynek költsége a vevőt terheli. A termék bevizsgálásra kerül, hogy gyári hibás-e. Amennyiben nem gyári hibás, hanem pl. a kutya rágta szét, vagy nem fekszik bele az állat, az abból eredő hibák nem minősülnek garanciális cserének. Minden esetben a termék visszaküldését követően bevizsgáljuk a terméket, a hiba okát és ennek megfelelően járunk el a garanciális kérdésekben. A visszaküldés díja a vevőt terheli. Garanciális csere esetén az eladót terheli a vissza küldési költség. Nem garanciális hiba esetén a vevőtől az eladóig való postai költség a vevőt terheli. 

A méret választást a lehető legjobban mérd fel. Csere esetén az újra postázás költsége  3000ft ami a vevőt terheli. 

Méret problémával csak bontatlan terméket tudunk vissza venni és cserélni, ugyanis bontott terméknél nem derül ki feküdt-e benne a kutyus vagy nem és amennyiben igen azt más kutyus megérzi már és nem adható el. Higiéniai okokból csak értékcsökkentéssel tudjuk visszacserélni maximum, amit használattól függően állapítunk meg.

Amennyiben a kutyusnak nem tetszik, nem használja annyit amennyire a gazdi szerint kellene – ezt a kutyusra bíznám, mi neki az igénye – ez nem garanciális kérdés. Higiéniai okokból nem tudjuk a termék árát visszatéríteni csak értékcsökkentetten maximum, amit a használattól függően állapítunk meg.

Javaslat: 

Kibontott ágyba ne engedd a kutyust, előbb győződj meg róla megfelelő-e a méret. Ezt kicsomagolás nélkül is meg lehet állapítani sokszor.

 

 

A rendelésedet utánvéttel, készpénzben vagy bankkártyával történő fizetéssel fogod tudni rendezni.

Szállítás egész Magyarország területén 2 napon belül. Készlet hiány esetén a szállítás csúszhat 1-2 héttel